Granițe comune. Soluții comune.

Partenerul 4 (PB4) al proiectului, Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”, a numit cu succes experții Grupului Comun de Cercetare (JRT)

Partenerul 4 (PB4) al proiectului, Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”, a numit cu succes experții Grupului Comun de Cercetare (JRT)

Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”, beneficiarul nr. 4 al proiectului „Înfiinţarea unei rețele de învățare pentru consolidarea efortului de control și monitorizare comune în Bazinul Mării Negre 2”, LeNetEco2, BSB-1088, a numit cu succes membrii Grupului Comun de Cercetare (JRT), ca parte a activității A.T3.1 „Formarea Grupului Comun de Cercetare”

La 6 ianuarie 2021, ca urmare a procedurii de achiziții publice desfășurate la 01.12.2020, PB4 a semnat contracte cu experții care vor fi membri ai JRT în numele partenerului bulgar - (1) conf. univ. Daniela Toneva, expert în dezvoltarea curriculumului, (2) conf. univ. Aleksandar Dimitrov, expert în metodologia de monitorizare și (3) conf. univ. Nikola Todorov, specialist în organizații-laboratoare de profil.

Activitățile de cercetare ale JRT se concentrează pe două probleme majore - programul de formare și structura platformei LeNetEco pentru educație și monitorizarea mediului.   

Prin activitatea JRT, vor fi atinse 3 dintre principalele rezultate ale proiectului LeNetEco2: O.T1.1 Pagina web de educație LeNetEco cu scopul de a sensibiliza și a cunoaște activitățile de mediu, O.T1.2 e-Map (Hartă electronică) de monitorizare a mediului, care va include informații despre poluarea râurilor din regiunea bazinului Mării Negre (BSB), și O.T1.3 Ghid - „Cum se utilizează platforma LeNetEco”


Ultima actualizare

0 martie 2023
Image
© 2024 LeNetEco2. Toate drepturile rezervate.

Acest website a fost creat și întreținut cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Agenției de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană "Euroregiunea Dunărea de Jos” și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.