Granițe comune. Soluții comune.

Cursuri de formare în domeniul mediului în Izmail (Ucraina)

Cursuri de formare în domeniul mediului în Izmail (Ucraina)

În perioada iulie – octombrie 2022, beneficiarul nr. 2 al proiectului, Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană Euroregiunea „Dunărea de Jos” din Izmail a desfășurat cu succes evenimente de formare privind problemele de mediu din Marea Neagră, parte a Grupului de activități T2 „Dezvoltarea programul de instruire”, activitatea A.T2.4 Evenimente de formare, în cadrul proiectului „Înființarea unei rețele de învățare pentru consolidarea efortului de control și monitorizare în comun a mediului în bazinul Mării Negre 2”, LeNetEco2, cod eMS: BSB 1088.

169 de participanți au participat la cinci grupuri pilot de formare, după cum urmează: 53 de elevi (numărul previzionat: 50), 50 de studenți (previzionat 50), 21 de reprezentanți ai autorităților locale (prevăzut 20), 23 de reprezentanți ai ONG-urilor și mass-media (prevăzut 20), alți 22 de participanți din rândul părților interesate (planificate 20).

Cursul de formare a fost realizat de membrii echipei mixte de cercetare în numele PB2: Vasiutynska Kateryna, Expert în metodologie de monitorizare, Komarovskyi Viktor, Expert în elaborarea curriculumului și Lebid Valerii, specialist organizații-laboratoare de profil.

În cadrul evenimentelor de formare, fiecare participant a primit un certificat internațional semnat de managerul de proiect Lucian Țilea – din partea partenerului principal al proiectului, Universitatea Danubius Galați.


Ultima actualizare

0 martie 2023
Image
© 2024 LeNetEco2. Toate drepturile rezervate.

Acest website a fost creat și întreținut cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Agenției de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană "Euroregiunea Dunărea de Jos” și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.