Granițe comune. Soluții comune.

Livrabil D.T3.3.2  Primul atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare - Raport  Grup de activitate: T3  Cercetarea comună a mediului înconjurător

Livrabil D.T3.3.2 Primul atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare - Raport Grup de activitate: T3 Cercetarea comună a mediului înconjurător

Raport al Primului atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare

8-9 iulie 2021

Proiectul “Înființarea unei rețele de învățare pentru consolidarea efortului de control și monitorizare în comun a mediului în bazinul Mării Negre 2”, LeNetEco2, număr proiect: BSB-1088

 

Grup de activitate: T3  Cercetarea comună a mediului înconjurător, Activitatea A.T3.3 Primul atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare,

Livrabil D.T3.3.2 “Raport al Primului atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare”

 

ORDINEA DE ZI

PRIMUL ATELIER DE LUCRU AL GRUPULUI COMUN DE CERCETARE

8-9 iulie 2021

HOTEL CONTINENTAL BUSINESS, ODESA, UCRAINA, 8-9 iulie 2021

 

ZIUA 1 – 8 iulie 2021 (JOI)

INTERVAL ORAR

ELEMENT DE LUCRU

09:30 – 10:00

Înregistrarea participanților & Pregătiri tehnice

10:00 – 10:10

Deschiderea atelierului de lucru. Introducerea ordinii de zi.

Lucian TILEA, Manager al proiectului

Partener principal (LB) -  Universitatea Danubius Galați, România

10:10 – 10:30

Introducere despre proiectul LeNetEco2

Viorel Babaian, Coordonator proiect

Partenerul nr. 2 al proiectului (PB2) – ASDEI / Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”, Ucraina

10:30 – 10:50

Scurtă prezentare a experţilor

Prezentare generală și stadiul activităților intercorelate cu implicarea Grupului Comun de Cercetare

Mikhail Lebid, reprezentant al Partenerului nr. 3 al proiectului (PB3)- Universitatea Politehnică de Stat din Odessa, Ucraina

10:50 – 11:10

Platforma LeNetEco - structura şi principiile de bază ale interacțiunii blocurilor

Valerii Lebid, specialist în organizații-laboratoare de profil

PB2 Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”, Ucraina

11:10 – 11:40

Structura programelor și instruirilor educaționale

Valerii Logvinov, Expert  în dezvoltare curriculum

PB3 Universitatea Politehnică de Stat din Odessa, Ucraina

11:40 – 12:00

Pauză de cafea

12:00 – 12:20

Dezvoltarea programului de formare - caracteristici principale ale cursurilor de instruire ale programului de monitorizare a mediului (propunere)

- grupuri ţintă

- structura grupurilor de instruire

- durata instruirii (pe grupuri țintă)

- lucrările preliminare / pregătirea

Daniela Toneva, Expert în dezvoltare curriculum

PB4 Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”, Bulgaria

12:20 – 12:40

Viziunea și observațiile din partea PB4 cu privire la harta electronica (e-Map) a structurii de monitorizare a mediului

Nikola Todorov, specialist în organizații-laboratoare de profil

PB4 Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”, Bulgaria

12:40 – 13:00

Conceptul ecologic al platformei LeNetEco - dezvoltarea hărţii electronice (e-Map) de monitorizare a mediului

Vasiutynska Kateryna, Expert în metodologia de monitorizare

PB2 Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”, Ucraina

13:00 – 14:00

Masa de prânz

14:00 – 14:20

Viziunea și observațiile din partea PB6 Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Crina Patrichi, Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB6 Centrul de Consiliere Ecologică Cahul, Moldova

14:20 – 14:40

 Viziunea și observațiile din partea beneficiarului principal al proiectului – Universitatea Danubius din Galaţi

Daniela Laura Buruiană, Expert în dezvoltare curriculum

14:40 – 15:00

Viziunea și observațiile din partea PB5 Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos" (ACTEDJ)

Florentina-Natalia Budescu, Expert în dezvoltare curriculum

PB5 Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos" (ACTEDJ)

15:00 – 15:40

Discuțiile referitoare la provocările comune din domeniul mediului pentru consorțiul LenetEco2

15:40 – 16:00

Observații de încheiere

 

Primul atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare din cadrul proiectului “Înființarea unei rețele de învățare pentru consolidarea efortului de control și monitorizare în comun a mediului în bazinul Mării Negre 2”, LeNetEco2, număr proiect: BSB-1088, din cadrul Programului Operaţional Comun "Bazinul Mării Negre" 2014 - 2020, a avut loc în perioada 8-9 iulie 2021 in Odessa (Ucraina) în format hibrid (atât faţă-în-faţă cu prezenţa fizică, cât şi online via ZOOM). Ordine de zi a atelierului de lucru a fost distribuită pentru 2 zile lucrătoare.

Limba de lucru a întâlnirii a fost engleza.

ZIUA 1 – 8 iulie 2021

Prima zi a primului atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare din Odessa (Ucraina) a început pe 8 iulie 2021 în sala de conferințe a Hotelului Continental Business, strada Derybasivska nr. 5, Odessa, Ucraina. Numărul total de participanți a fost de 28 de persoane, dintre care: 16 experți membri ai Grupului Comun de Cercetare, 12 membri ai grupului de management al proiectului.

Deschiderea atelierului de lucru. Introducerea ordinii de zi.

Dl. Lucian Țilea, Managerul proiectului LeNetEco2, Partener principal -  Universitatea Danubius Galați, salută participanții și introduce ordinea de zi a întâlnirii de lucru, subliniind principalele puncte ale întâlnirii.

Introducere despre proiectul LeNetEco2

Dl. Viorel Babaian, Coordonator al P2 – ASDEI / Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos” - a făcut o scurtă prezentare a proiectului LeNetEco2. În prezentarea sa, el a informat participanții despre obiectivele principale și specifice ale proiectului, activitățile principale, rezultatele și indicatorii care trebuie atinși în timpul implementării proiectului.

Scurtă prezentare a experţilor

Prezentare generală și stadiul activităților intercorelate cu implicarea Grupului Comun de Cercetare

Dl. Mykhailo Lebid, reprezentant al P3 - Universitatea Politehnică de Stat din Odessa a făcut o scurtă prezentare a experților grupului comun de cercetare din fiecare țară parteneră. De asemenea, Mikhail Lebid a făcut o prezentare generală și a vorbit despre stadiul activităților intercorelate cu implicarea grupului comun de cercetare în ceea ce privește implementarea activităților proiectului și a rezultatelor obținute de GA Management, GA T1 Crearea platformei Internet „LeNetEco”, GA T3 Cercetarea comună a mediului înconjurător și GA C Comunicare.

Platforma LeNetEco - structura şi principiile de bază ale interacțiunii blocurilor

Valerii Lebid, specialist în organizații-laboratoare de profil din partea beneficiarului nr. 2 al proiectului, a prezentat principalele aspecte ale platformei, structura platformei și principiile de bază ale interacțiunii blocurilor. De asemenea, au fost prezentate principalele secțiuni ale platformei: secțiunea educațională, secțiunea de comunicare, secțiunea de monitorizare, sistemul de management al conținutului, precum și descrierea datelor de intrare pentru platformă și cerințele interfeței cu utilizatorul.

Structura programelor și instruirilor educaționale

Valerii Logvinov, Expert în dezvoltarea curriculumului din partea beneficiarului nr. 3 al proiectului, în cadrul atelierului, a prezentat principalele puncte referitoare la structura programelor educaționale și a instruirilor care vor avea loc în cadrul proiectului în conformitate cu planul de lucru. Prezentarea a început cu descrierea grupului țintă, care este direct legată de desfășurarea cursurilor de formare. Domnul Logvinov a subliniat obiectivul general și obiectivele specifice ale programului de instruire. De asemenea, au fost prezentate proiectele programului de instruire, inclusiv subiectele principale, planul de instruire. Vorbitorul a subliniat că toate aspectele referitoare la programul de instruire trebuie să fie aceleași pentru toți partenerii din proiect.

Conceptul ecologic al platformei LeNetEco - dezvoltarea hărţii electronice (e-Map) de monitorizare a mediului

Vasiutynska Kateryna, expert în metodologia de monitorizare din partea beneficiarului nr. 2 al proiectului, a prezentat partea ecologică a platformei, și anume dezvoltarea aspectelor ecologice în cadrul platformei LeNetEco. Principalele aspecte ale formării monitorizării mediului, sistemului informațional geografic (GIS), monitorizării publice a mediului, datelor de mediu, indicatorilor și așa mai departe, au fost subliniate în timpul prezentării. Dna. Vasiutynska a subliniat importanța rezultatelor ecologice în cadrul proiectului.

Dezvoltarea programului de formare - caracteristici principale ale cursurilor de instruire ale programului de monitorizare a mediului (propunere)

Daniela Toneva, Expert în dezvoltarea curriculumului din partea beneficiarului nr. 4 al proiectului, a realizat prezentarea care s-a axat pe principalele caracteristici ale cursurilor de instruire ale programului de monitorizare a mediului. S-a propus ca dezvoltarea programului de formare să includă elemente precum grupurile țintă, structura grupurilor de instruire, durata instruirii (pe grupuri țintă), lucrările preliminare / pregătirea. O structură detaliată a instruirii.

Viziunea și observațiile din partea PB4 cu privire la harta electronica (e-Map) a structurii de monitorizare a mediului

Nikola Todorov, specialist în organizații-laboratoare de profil din partea beneficiarului nr. 4 al proiectului (PB4) a realizat prezentarea în vederea realizării hărții electronice a structurii de monitorizare a mediului. Domnul Todorov a precizat că unele date despre starea chimică și ecologică pentru dezvoltarea e-Map ar putea fi obținute de la autoritățile oficiale, de exemplu în Bulgaria: Direcția Bazinelor de Apă, departamentul Mării Negre. De asemenea, domnul Todorov a propus informațiile pe care le putem furniza și informațiile pe care le putem accepta.

Viziunea și observațiile din partea PB6 Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Crina Patrichi, specialist în organizații-laboratoare de profil din partea beneficiarului nr. 6 al proiectului (PB6), a prezentat situația ecologică a rețelei hidrografice din Republica Moldova. În cadrul prezentării, doamna Patrichi a descris rețeaua hidrografică din Republica Moldova, inclusiv situația ecologică a lacurilor naturale, bazinelor artificiale și râurilor. De asemenea, au fost descrise principalele tipuri de impact în bazinul râului Prut, precum și principalele tipuri de poluare.

Viziunea și observațiile din partea beneficiarului principal al proiectului – Universitatea Danubius din Galaţi

Daniela Laura Buruiană, expert în dezvoltarea curriculumului din partea beneficiarului principal al proiectului, a început prezentarea subliniind importanța Dunării în bazinul Mării Negre. Dna. Buruiană a descris situația ecologică generală din bazinul Mării Negre și tipurile de poluare principală de pe fluviul Dunărea. De asemenea, doamna Buruiană propune un cuprins pentru cursurile de instruire.

Viziunea și observațiile din partea PB5 Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos" (ACTEDJ)

Florentina-Natalia Budescu, expertă în dezvoltarea curriculumului din partea beneficiarului nr. 5 al proiectului (PB5), a prezentat situația ecologică a euroregiunii Dunării de Jos - ca regiune strategică a bazinului Mării Negre. Dna. Budescu a subliniat importanța cooperării dintre autoritățile locale, organizațiile neguvernamentale și sectorul privat pentru a crea un sistem comun de monitorizare a mediului.

În concluzie, în timpul întâlnirii a fost foarte important faptul că toți membrii Grupului Comun de Cercetare (JRT) au luat legătura între ei, au schimbat date de contact și au convenit să se întâlnească separat în subgrupuri. Toate informațiile din prezentările făcute în prima zi a atelierului JRT vor fi utile pentru dezvoltarea viitoare a platformei LeNetEco.

ZIUA 2 – 9 iulie 2021

Cea de-a doua zi a primului atelier de lucru al Grupului Comun de Cercetare (JRT) din Odessa (Ucraina) a început pe 9 iulie 2021 în sala de conferințe a Hotelului Continental Business, strada Derybasivska nr. 5, Odessa, Ucraina. Numărul total de participanți a fost de 28 de persoane, dintre care: 16 experți membri ai Grupului Comun de Cercetare, 12 membri ai grupului de management al proiectului.

Întâlnirea a început cu alegerea Coordonatorului și a Coordonatorului-adjunct al Grupului Comun de Cercetare (JRT). Toți membrii JRT au convenit ca în funcţia de Coordonator JRT să fie domnul Valerii Logvinov de la Universitatea Politehnică Națională Odessa, Ucraina (PB3), iar Coordonatorul-adjunct al JRT să fie Daniela Toneva de la Universitatea „Prof. D-r Assen Zlatarov ”, Bulgaria (PB4).

Următorul subiect al discuției a fost despre metodele de schimb de informații și conversație între subgrupurile JRT. După cum știm cu toții, Grupul Comun de Cercetare (JRT) e format din 3 tipuri de experți din fiecare țară parteneră: expert în elaborarea curriculumului, expert în metodologia de monitorizare și specialist al organizațiilor-laboratoare de profil. Deci, membrii JRT au decis să creeze grupuri SKYPE separate pentru fiecare subgrup de experți, pentru a începe discuțiile pe fiecare subiect din punct de vedere mai specific și tehnic. De asemenea, membrii JRT au decis să dezvolte un Așadar, experții JRT au decis să elaboreze un program de întâlniri SKYPE între experți până la sfârșitul lunii iulie 2021.

În ceea ce privește grupul de activități T2 Dezvoltarea programului de formare, experții JRT au început discuția. A fost luată în considerare structura grupurilor de instruire propuse de partenerul bulgar. Partenerul bulgar a propus 5 grupuri pilot (PG) pentru cursurile de formare:

PG1 - școli-elevi, cu vârste cuprinse între 15-18 ani;

PG2 - Învățământ superior și cercetare - studenți;

PG3 - Autoritate publică locală; ecologiști;

PG4 - Grupuri de interese, inclusiv ONG-uri - mass-media și ONG-uri;

PG5 - Altele - cercetători, pescari, vânători etc.

După discuție, JRT a decis să definească cele 5 grupuri pilot, așa cum a fost propunerea experților din Bulgaria. De asemenea, experții JRT au decis să aibă durata cursurilor de formare după cum urmează: PG1 și PG2 - formare de cel puțin 1 sau 2 zile, iar pentru PG3, PG4 și PG5 - cel puțin 2 zile.

Principalele teme ale cursurilor de formare trebuie definite în comun până la 21.07.2021.

Metodele de instruire vor fi discutate la reuniunea separată a experților în dezvoltarea curriculumului.

În ceea ce privește GA T1 Crearea platformei Internet „LeNetEco”, membrii JRT au discutat despre monitorizarea mediului, inclusiv despre indicatorii care trebuie colectați pentru a fi încărcați pe harta electronică. Dna. Vasiutynska a menționat că indicatorii trebuie să fie separați ca indicatori fluviali și indicatori de mare. Domnul Todorov a precizat că este necesar să se includă subiectele de mediu ca observare a zonelor poluate în metodologia cursurilor de formare.

În cadrul aceluiași grup de activitate, experții JTR au discutat despre principiile utilizării hărții electronice de monitorizare. Dl Valerii Lebid, specialist în organizații-laboratoare de profil din partea beneficiarul nr. 2 al proiectului (PB2), a prezentat metodele de utilizare a hărţii electronice. El le-a propus tuturor partenerilor să completeze în tabel viziunea sa pentru a fi implementată în fiecare secțiune a platformei. De asemenea, le-a propus tuturor să completeze tabelul cu cerințele interfeței cu utilizatorul.

La finalul întâlnirii, membrii Grupului Comun de Cercetare (JRT) împreună cu personalul proiectului au discutat despre datele posibile pentru desfășurarea celui de-al doilea atelier de lucru comun al echipei de cercetare, care va fi găzduit de Centrul de consiliere ecologică Cahul (PB6). Deci, perioada de desfășurare a celui de-al doilea atelier comun al echipei de cercetare a fost stabilită a fi la sfârșitul lunii septembrie-începutul lunii octombrie 2021.

DECIZII LUATE

• Toți membrii JRT au convenit ca în funcţia de Coordonator al JRT să fie domnul Valerii Logvinov de la Universitatea Politehnică Națională Odessa, Ucraina (PB3), iar Coordonator-adjunct al JRT să fie Daniela Toneva de la Universitatea „Prof. Dr. Assen Zlatarov ”, Bulgaria (PB4).

• Membrii JRT au decis să creeze grupuri separate SKYPE pentru fiecare subgrup de experți pentru a începe discuțiile specifice și tehnice pe fiecare subiect.

• Membrii JRT au decis să dezvolte un plan de lucru al JRT până la sfârșitul lunii iulie 2021 - PMG responsabil în fața PB3.

• Membrii JRT au decis să elaboreze un program de întâlniri SKYPE ale experților până la sfârșitul lunii iulie 2021.

• Membrii JRT au decis să definească cele 5 grupuri pilot pentru cursuri de formare.

• Experții JRT au decis ca durata cursurilor de formare să fie după cum urmează: PG1 și PG2 - formare de cel puțin 1 sau 2 zile, iar pentru PG3, PG4 și PG5 - cel puțin 2 zile.

• Experții JRT au convenit să includă subiectele de mediu ca observare a zonelor poluate în metodologia cursurilor de formare.

• Experții JRT au fost de acord să completeze tabelul pentru ca viziunea sa să fie implementată în fiecare secțiune a platformei și informații cu privire la cerințele interfeței utilizatorului.

• Experții JRT au convenit asupra perioadei celui de-al doilea atelier comun al echipei de cercetare - sfârșitul lunii septembrie-începutul lunii octombrie 2021.

Duration of Activity A.T1.2 Organisation and conduction of cross-border seminars

  • Extension of end date of A.T1.2 Organisation and conduction of cross-border seminars from August 2019 to September 2019.

Questionnaire for collecting information from tourism stakeholders Activity (A.T1.2)

  • All project partners agreed the proposal of PB2 to prepare the questionnaire on their own resources without using the eligible amount in CULTOUR-BSB budget.
  • Mrs. Petre (PB2) shall send the first draft of the questionnaire to all project partners not later than 15th April 2019 (Monday). Project partners shall prepare and share their comments/opinions not later than 19th of April 2019 (Friday).

Activity A.T1.2 Organisation and conduction of cross-border seminars schedule

 

Lista de participanți

PRIMUL ATELIER DE LUCRU AL GRUPULUI COMUN DE CERCETARE

Ziua 1 – 8 iulie 2021/ HOTEL CONTINENTAL BUSINESS, ODESSA, UCRAINA (eveniment în format hibrid)

Nr.

crt.

Nume

Calitate

Instituţie / Organizatie

Date de contact

1.     

Viorel Babaian

Coordonator proiect

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

+380988071344

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2.     

Tetiu Aliona

Manager financiar

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

+380979278632

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

3.     

Valerii Lebid

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

4.     

Lebid Mykhailo

Manager proiect OSPU

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

+380674866006

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

5.     

Valerii Logvinov

Expert în dezvoltare curriculum

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

6.     

Vasiutunska Katerina

Expert în metodologie de monitorizare

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

+380503334293

7.     

Natalia Lebid

PB2 Manager financiar

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

+380671195630

8.     

Daniela Laura Buruiană

Expert în dezvoltare curriculum

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

dana-negoiță@ugal.ro

9.     

Viorica Ghisman

Expert în metodologie de monitorizare

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

10.  

Cristian Dragoş Obreja

Specialist în organizații-laboratoare de profil

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

11.  

Komarovskyi Viktor

Expert în dezvoltare curriculum

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+380983351493

12.  

Tetiana Kryvosheia

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

13.  

Daniela Simeonova Toneva

Expert în dezvoltare curriculum

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

14.  

Aleksandar Nikolov Dimitrov

Expert în metodologie de monitorizare

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

15.  

Nikola Stoyanov Todorov

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

16.  

Florentina-Natalia Budescu

Expert JRT

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

17.  

Eugen Bușilă

Expert în metodologie de monitorizare

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

18.  

Cotloguț Ionela

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

+4074 3889 082

19.  

Marin Tatiana

Expert în dezvoltare curriculum

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Skype: ulikoo3

20.  

Bercaru Adela

Expert în metodologie de monitorizare

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Skype: bercaru.adela

21.  

Crina Patrichi

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

22.  

Artur Nebunu

Director

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

23.  

Georgiana Tătaru

Ofiţer de comunicare

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

24.  

Grigore Baboianu

Asistent manager proiect

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

25.  

Irena Markovska

Coordonator proiect

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

26.  

Radina Boyanova

Expert tehnic

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

27.  

Lucian Tilea

Manager proiect

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

28.  

Maria Cristenco

Manager financiar

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lista de participanți

PRIMUL ATELIER DE LUCRU AL GRUPULUI COMUN DE CERCETARE

Ziua 2 – 9 iulie 2021/ HOTEL CONTINENTAL BUSINESS, ODESSA, UCRAINA (eveniment în format hibrid)

 

Nr.

crt.

Nume

Calitate

Instituţie / Organizatie

Date de contact

1.     

Viorel Babaian

Coordonator proiect

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

+380988071344

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2.     

Tetiu Aliona

Manager financiar

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

+380979278632

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

3.     

Valerii Lebid

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

4.     

Lebid Mykhailo

Manager proiect OSPU

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

+380674866006

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

5.     

Valerii Logvinov

Expert în dezvoltare curriculum

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

6.     

Vasiutunska Katerina

Expert în metodologie de monitorizare

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

+380503334293

7.     

Natalia Lebid

PB2 Manager financiar

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

+380671195630

8.     

Daniela Laura Buruiană

Expert în dezvoltare curriculum

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

dana-negoiță@ugal.ro

9.     

Viorica Ghisman

Expert în metodologie de monitorizare

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

10.  

Cristian Dragoş Obreja

Specialist în organizații-laboratoare de profil

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

11.  

Komarovskyi Viktor

Expert în dezvoltare curriculum

PB2 - ASDEI Agenția de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană „Euroregiunea Dunărea de Jos”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+380983351493

12.  

Tetiana Kryvosheia

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB3 – Universitatea Politehnică de Stat din Odessa

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

13.  

Daniela Simeonova Toneva

Expert în dezvoltare curriculum

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

14.  

Aleksandar Nikolov Dimitrov

Expert în metodologie de monitorizare

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

15.  

Nikola Stoyanov Todorov

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

16.  

Florentina-Natalia Budescu

Expert JRT

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

17.  

Eugen Bușilă

Expert în metodologie de monitorizare

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

18.  

Cotloguț Ionela

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

+4074 3889 082

19.  

Marin Tatiana

Expert în dezvoltare curriculum

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Skype: ulikoo3

20.  

Bercaru Adela

Expert în metodologie de monitorizare

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Skype: bercaru.adela

21.  

Crina Patrichi

Specialist în organizații-laboratoare de profil

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

22.  

Artur Nebunu

Director

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

23.  

Georgiana Tătaru

Ofiţer de comunicare

PB5 - Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea "Dunărea de Jos"

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

24.  

Grigore Baboianu

Asistent manager proiect

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

25.  

Irena Markovska

Coordonator proiect

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

26.  

Radina Boyanova

Expert tehnic

PB4 – Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

27.  

Lucian Tilea

Manager proiect

LB (beneficiar principal) – Universitatea Danubius Galaţi

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

28.  

Maria Cristenco

Manager financiar

PB6 - Centrul de Consiliere Ecologică Cahul

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Ultima actualizare

0 martie 2023
Image
© 2024 LeNetEco2. Toate drepturile rezervate.

Acest website a fost creat și întreținut cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Agenției de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană "Euroregiunea Dunărea de Jos” și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.