Granițe comune. Soluții comune.

Universitatea Națională Politehnică Odessa, din Ucraina – partenerul nr. 3 (PB3) al proiectului, a desfășurat cu succes un curs de formare pentru grupul țintă nr. 1 - (1. Elevi) în cadrul proiectului LeNetEco2

Universitatea Națională Politehnică Odessa, din Ucraina – partenerul nr. 3 (PB3) al proiectului, a desfășurat cu succes un curs de formare pentru grupul țintă nr. 1 - (1. Elevi) în cadrul proiectului LeNetEco2

În decembrie 2022, partenerul nr. 3 al proiectului (PB3) - Universitatea Națională Politehnică Odessa, din Ucraina, a desfășurat cu succes un curs de formare pentru grupul țintă nr. 1 - elevi. Cursul de formare pentru elevi face parte din Pachetul de lucru T2 „Dezvoltarea unui program de formare”, activitatea A.T2.4 „Evenimente de formare” (Livrabil D.T2.4.1 - Rapoarte privind formarea elevilor), în cadrul proiectului „Înființarea unei rețele de învățare pentru consolidarea efortului de control și monitorizare în comun a mediului în bazinul Mării Negre 2”, LeNetEco2, cod proiect: BSB 1088.

Un număr total de 100 de elevi de la Colegiul Politehnic din Herson al Universității Naționale Politehnice Odessa au promovat cu succes formarea în cadrul programului intitulat „MONITORIZAREA ȘI PROTECȚIA APEI ȘI A MEDIULUI MARIN ÎN REGIUNEA MĂRII NEGRE”.

De remarcat că, potrivit modificărilor din cadrul Actului Adițional nr. 3 - instruirea s-a desfășurat online în formatul conferinței zoom - datorită acestui fapt a fost posibil să nu se împartă participanții în grupuri. În cadrul instruirii s-a discutat despre amenințările de mediu globale și regionale ale bazinului Mării Negre, problemele de control al mediului și monitorizarea stării corpurilor de apă, și s-a abordat și tematica despre protecția mediului în condiții de război.

Toți participanții înainte și după cursul de formare au completat chestionare, opinia lor urmând a fi luată în considerare pentru un program de Ecologie.

Cursul de formare a fost realizat de cei doi experți de la PB3 - conf. univ. Vasyutinskaya Katerina - expert în dezvoltarea curriculumului din partea PB3, conf. univ. Smyk Sergey - expert în metodologia de monitorizare.

Toți participanții vor primi prin e-mail un certificat internațional, semnat și de partenerul principal al proiectului.

 

training for target group 1 2

training for target group 1 3


Ultima actualizare

0 martie 2023
Image
© 2024 LeNetEco2. Toate drepturile rezervate.

Acest website a fost creat și întreținut cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Agenției de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană "Euroregiunea Dunărea de Jos” și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.