Granițe comune. Soluții comune.

Activitatea T2 – Dezvoltarea programului de instruire Truse de supraviețuire pentru grupurile țintă din Ucraina

Activitatea T2 – Dezvoltarea programului de instruire Truse de supraviețuire pentru grupurile țintă din Ucraina

Universitatea Danubius din Galați, partenerul lider al proiectului LeNetEco2, a finalizat procedura de achiziție a pachetului de truse de supraviețuire pentru grupurilor țintă din Ucraina. Achiziționarea truselor de supraviețuire reprezintă realizarea unei componente suplimentare, introdusă în cadrul proiectului, la grupul de activități GA2 – Dezvoltarea programului de instruire/training, ca urmare a evoluției conflictului militar dintre Ucraina și Federația Rusă. Necesitatea achiziționării truselor de supraviețuire a apărut la solicitarea partenerului de proiect din Odesa - Ucraina (PB3 -  Universitatea Națională Politehnică din Odesa). Pachetul de truse de supraviețuire este alcătuit din 120 de truse de supraviețuire care includ următoarele componente:

1. Trusă de prim ajutor formată din: folie izotermă / pătură de urgență, pense, tampoane de vată, o pereche de mănuși, tampoane pentru răni, o bandă adezivă și bandaj triunghiular, bandaje adezive, șervețele tampoane cu alcool, bandaj lung/scurt.

2. Lanternă metalică.

3. Recipient de băut din oțel inoxidabil, cu închidere etanșă și o capacitate de 500ml.

4. Husă waterproof pentru telefon și documente.

5. Powerbank 5000mAh cu ieșire USB 5V + cablu USB.

6. Rucsac din poliester cu dimensiuni aproximative de 30 cm x 40 cm x 25 cm, minim 2 compartimente în interior, captușite și buretate.

7. Aparat radio portabil cu funcție de boxă bluetooth, port de încărcare USB.

8. Pelerină de ploaie cu glugă, transparentă, mărime universală.

Cele 120 de truse de supraviețuire vor fi transferate în perioada următoare la Odesa prin Hub-ul umanitar de la Tulcea.

 


Ultima actualizare

0 martie 2023
Image
© 2024 LeNetEco2. Toate drepturile rezervate.

Acest website a fost creat și întreținut cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Agenției de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană "Euroregiunea Dunărea de Jos” și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.