Granițe comune. Soluții comune.

Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”, Burgas, Bulgaria - P4  a realizat cu succes o sesiune de formare a PG2 (studenți)  în cadrul proiectului LeNetEco2

Universitatea “Prof. Dr. Assen Zlatarov”, Burgas, Bulgaria - P4 a realizat cu succes o sesiune de formare a PG2 (studenți) în cadrul proiectului LeNetEco2

În perioada 16 mai 2022 - 21 mai 2022, P4 - Universitatea „Prof. Dr. Asen Zlatarov”, Bulgaria, a desfășurat cu succes o sesiune de formare a PG2 - studenți (în Hotel Avenue, Burgas). Sesiunea de formare a studenților face parte din Pachetul de lucru T2 „Elaborarea unui program de formare”, activitatea A.T2.4 „Evenimente de formare”, în cadrul proiectului „Înființarea unei rețele de învățare pentru consolidarea efortului de control și monitorizare în comun a mediului în bazinul Mării Negre 2 ”, LeNetEco2, cod proiect: BSB 1088.

Un număr total de 85 de studenți de la Universitatea „Prof. Dr. Asen Zlatarov” și Universitatea Tehnică din Varna (minim 80 conform cerințelor proiectului) au promovat cu succes sesiunea de formare în cadrul programului intitulat „MONITORIZAREA ȘI PROTECȚIA APEI ȘI A MEDIULUI MARIN ÎN REGIUNEA MĂRII NEGRE”.

Studenţii au fost împărțiți în 3 grupe. Prima grupă a inclus 34 de studenți în principal de la specializarea „Ecologie” de la Universitatea „Prof. Dr. Asen Zlatarov”, Burgas. A doua grupă a inclus 26 de studenți (în principal de la specializarea „Ecologie” de la Universitatea Tehnică – Varna, de unde și Expertul în elaborarea curriculumului - conf. univ. Daniela Toneva lucrează la Universitatea Tehnică - Varna). Le-a fost pus la dispoziție un autobuz pentru a duce studenții din Varna la Burgas. Al treilea grup a inclus 25 de studenți de la diferite specializări de la Universitatea „Prof. Dr. Asen Zlatarov”, Burgas.

Sesiunea de formare a fost realizată de cei trei experți de la P4 - conf. univ. Prof. Daniela Toneva - Expert în elaborarea curriculumului P4, conf. univ. Prof. Alexander Dimitrov - Expert în metodologia monitorizării și conf. univ. Nikola Todorov - Specialist organizații-laboratoare de profil.

La finalul sesiunii de formare fiecare student a primit o adeverință semnată de coordonatorul proiectului - prof. Irena Markovska, care este și prorector al Universității „Prof. Dr. Asen Zlatarov” și de Expert în dezvoltarea curriculumului P4 - conf. univ. Daniela Toneva. Toți participanții vor primi şi un certificat internațional, semnat și de partenerul principal al proiectului.

După prelucrarea chestionarelor pe care studenții le-au completat după terminarea stagiului de formare, părerea lor va conta pentru a se dezvolta un program de Ecologie, care să cuprindă curriculum-ul viitorilor studenți la programe de studii licență la Universitatea „Prof. Dr. Asen Zlatarov”.

 

 


Ultima actualizare

0 martie 2023
Image
© 2024 LeNetEco2. Toate drepturile rezervate.

Acest website a fost creat și întreținut cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Agenției de Dezvoltare Durabilă și Integrare Europeană "Euroregiunea Dunărea de Jos” și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.